Koning in betegeling en metselwerk

 • Metselwerk:De afbraak van oude muren en het opzetten van nieuwe muren. Wij werken met BENOR gekeurde merken, dit zijn producten die voldoen aan de Belgische norm van bouwproducten.
   

 • Vloeren:Ik plaats vloeren in nieuwbouw en verbouwingen. De gekozen producten zijn afhankelijk van de mogelijkheden die het pand biedt en natuurlijk van jouw voorkeur. Over het algemeen werken wij met keramiek en natuursteen.
   

 • Mozaïek:Indien je iets speciaals wilt dat afwijkt van de standaard, dan is dit de beste oplossing! Wij hebben diverse foto’s die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.
   

 • Faiences:Het opfleuren van je interieur kan ook met wandbetegeling (faience). Daarbij werken wij vooral met keramiek en natuurstenen, waarin jij vrij van keuze bent wat betreft het formaat en de kleur van de tegels.
   

 • Opritten en terrassen:Wij maken hierbij gebruik van natuursteen, klinkers en indien gewenst ook keramiek.

Van alles een beetje

Eerst zien en dan geloven? Wij hebben daar uiteraard begrip voor dus zie hier foto’s van gerealiseerde mozaïeken, vloeren, faiences, inloopdouches, opritten en terrassen. Laat je inspireren en informeren, neem gauw contact op met Mario Deketele in Sint-Eloois-Vijve (Waregem).

Godfried Lambrechstraat 9

8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)

deketele.mario@telenet.be

BE. 0873.383.644

 

Tel: 056 61 69 86
Fax: 056 32 56 09
GSM : 0472 29 21 63